Успешното завършване на Autotech 2017 подсилва обновения оптимизъм в MENA Vast Auto Aftermarket

Autotech-2017_8


Успешното завършване на Autotech 2017 подсилва обновения оптимизъм в MENA Vast Auto Aftermarket

25-тото издание на международното автотранспортно шоу "АУТОТЕХ" приключи успешно, с ентусиазиран отговор от страна на търговските купувачи от Близкия изток и Северна Африка, както и от международни изложители.

Autotech 2017 е най-голямото и най-изчерпателно търговско изложение за автомобилната индустрия за следпродажбени услуги и е платформа за посрещане на водещи взимащи решения за автомобилни резервни части, аксесоари, автосервизи, оборудване на бензиностанции и хранителни заводи с качествени търговски посетители от Египет и Северна Африка , Изложбата се проведе от 10 до 12 декември 2017 г. в Международния конгресен и изложбен център в Кайро (CICC) за форуми и събития. Стойността на щанда на Китай Lutong е 5.E208.

Китай Lutong, който притежава основната технология за впръскване на гориво за автомобилни части промишленост. Частите за инжектиране на гориво за автомобили и камиони от Китай-Лутонг на изложението напълно демонстрираха професионална, прецизна, надеждна и екологична характеристика на частите, компонентите и оборудването. Изключителната демонстрация на продуктите привлече голям брой професионални клиенти, за да гледат демонстрацията и да обсъдят с нашия персонал кабината, като добавиха активна атмосфера за цялата изложба.

Китай Lutong е посветен на инженеринг, разработване и производство на системи за впръскване на гориво, EFI компоненти, тестери и инструменти за висока производителност и индустриални приложения. Хидравличната глава, подходяща за обработка на Delphi, Bosch, Zexel & DENSO, има отлични икономически, надеждни експлоатационни качества и дълъг експлоатационен живот. Пробите от Китай Lutong привлекли много професионални клиенти да се консултират с нашия персонал на щанда.

Изложението свързва водещи производители и дистрибутори на автомобилните части с квалифицирани купувачи от Египет и Северна Африка, като създава и разширява дистрибуцията на своите продукти в този регион. Това е перфектната възможност както за лидери от индустрията, така и за МСП да се ангажират с напълно представена автомобилна индустрия.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Програмата "Запознайте се с купувачите" за всички изложители е събитие за подписване на контактите, което ще ви позволи да организирате срещи лице в лице с висши ръководни кадри от автомобилната индустрия. Искрено се надяваме да се насладят на ползотворни дългосрочни бизнес отношения с клиенти от цял свят, за да споделят взаимните ползи.

Снимки в AutoTech 2017

HEPA Filter Production Line

filter,equipment,machinery

ChangZhou FENGJU Machinery Equipment CO., LTD , https://www.nbfengjumachinery.com